Vi træner dine alpacaer

Ønsker du veltrænede og let håndterbare alpacaer?

Jeg tilbyder min hjælp på flere måder. Vælg selv, hvad der passer til dig, dit ambitionsniveau og dit dyrehold.

Gør det selv: For dig der gerne vil klædes på til at træne dine dyr selv. Jeg tilbyder kurser og undervisning og bøger. 

Vi gør det sammen: For dig der gerne vil træne selv, men har brug for enkelte besøg for at få teknikkerne på plads og evt. få hjælp til konkrete problemstillinger. 

Jeg gør det for dig: For dig der gerne vil have, at jeg giver din alpaca sin grunduddannelse. 

Kombiner gerne de forskellige tilbud sådan, at det giver bedst mening for dig. Skal du f.eks. have fravænnet dine unghingste, kan du vælge at få dem trænet i samme omgang.

Alpaca-træning hos dig

Jeg kommer gerne til dig og hjælper med at træne dine dyr. Inden da tager vi en snak i telefonen, så vi kan lægge en plan og beslutte hvilke faciliteter og/eller udstyr, der evt. skal være til stede. Kombiner evt. denne ydelse med kurser eller brug den som forlængelse af, at dit dyr har været i træning.

Priser: 1 time 700 DKK (+ kørsel), 1 1/2 time 900 DKK (+ kørsel)

Alpaca-træning hos mig

Jeg vil som udgangspunkt gerne have dyrene gående hos mig et par uger, inden selve træningen starter. På den måde får de tid til at falde til og vænne sig til mig og omgivelserne, uden at du bruger “dyr trænings-tid” på det. 

Det er meget individuelt, hvor gamle dyrene skal være for at være mentalt klar. Min erfaring er, at starter man, før dyret er klar, bliver processen længere. Det betyder større udgifter for dig og et større pres for dyret. Jeg hjælper dig gerne med at afgøre, hvornår dine dyr er klar. Som oftest starter jeg, når dyret er mellem syv og 14 måneder. Har du kun ét dyr, du skal have trænet, er det et krav, at du sender en alpaca-ven med som selskab, så din alpaca ikke bliver ensom.

Al træning er individuel, og vi aftaler sammen, hvordan vi griber det an med netop din alpaca, og hvor meget du ønsker, at den skal kunne.

Hvor lang tid træningen tager, afhænger af din alpakas modenhed og sind, og hvor meget du ønsker, at den skal kunne. Et godt udgangspunkt er en til to måneder. 

Priser:
Alpaca nr. 1 i træning hos Alpati 3000 kr. pr. måned (første dyr)
Alpaca nr. 2 i træning hos Alpati 2500 kr. pr. måned (samtidig med første dyr)
Opstaldning af selskabs-alpaca-ven 500 kr. pr. måned

Priser er inkl. foder. 

Tillid og gensidig respekt er hjørnestenene i vores træningsprincipper.